Къща, 76.00 кв.,                  Сунгурларе

Къща, 76.00 кв., Сунгурларе

, гр. СУНГУРЛАРЕ, ул. „ГЕО МИЛЕВ” № 3

Начална цена

38 160.00 лв.

Имот ID :

 RH-84265-property

Площ

76.00 кв. м.

Описание

Публична продан на недвижим имот – двустаен апартамент от частен съдебен изпълнител, а именно:

ДВОРНО МЯСТО и СГРАДИ  в гр. СУНГУРЛАРЕ, ул. „ГЕО МИЛЕВ” № 3,  а именно:
ДВОРНО МЯСТО, находящо се в гр. Сунгурларе, община Сунгурларе, обл. Бургас, ул. „Гео Милев” № 3 /три/,  с площ 465 кв.м /четиристотин шестдесет и пет квадратни метра/, съставляващо УПИ XV-962 / парцел петнадесет за имот деветстотин шестдесет и две /,  в квартал 78 /седемдесет и осми/, пo действащия застроителен и регулационен план на града, при граници: север – поземлен имот XVII-964, изток – поземлен имот ХIV-961, юг – улица, запад – поземлен имот ХVI-963, заедно с построените в него: ЖИЛИЩНА СГРАДА с масивна конструкция, с полезна площ 76 кв.м. /седемдесет и шест квадратни метра/; ПРИСТРОЙКА към нея  от масивна конструкция, с полезна площ 25 кв.м. /двадесет и пет квадратни метра/; ГАРАЖ от масивна конструкция,  с полезна площ 21 кв.м. /двадесет и един квадратни метра/; СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА с полумасивна конструкция, с полезна площ 40 кв.м. /четиридесет квадратни метра/, ведно със всички останали подобрения и насаждения в поземления имот.
Имотът се намира в гр. Сунгурларе, в район с изградена инфраструктура, с добра транспортна достъпност.  УПИ е ограден и застроен. Оградата е от смесен тип – масивна с надстроена телена мрежа, метални колове с телена мрежа и изцяло масивна. . По част от границите са разположени външните стени на пристройката и гаража. Теренът е частично покрит с настилка от бетонови плочи. В имота са изградени два навеса – масивен с керемиден покрив и ламаринен. Изградени са и септична яма, външна чешма, облицована с мрамор и асма от метална, винкелова конструкция.   Жилищната сграда и пристройката са функционално обединени в общо строителство с масивна конструкция от тухлена зидария и керемиден покрив с изградено водоотвеждане. Външно и вътрешно сградата е измазана. Дограма и врати – дървени, стари. Навсякъде, особено на втория етаж, се наблюдават пукнатини по стените и следи от влага и мухъл. Таваните са от дървен гредоред. Сградата се състои от полусутерен (полуприземен етаж) и жилищен етаж. В полусутерения етаж на пристройката е разположена една стая, облицована с теракот и измазана, със силно изградена влага. Няма преходна врата към останалата част на приземния етаж, а входът е откъм двора. В останалата част на приземния етаж са разположени салон, две стаи, баня, голям килер и малка кухня с мивка. Банята  и мивката в кухнята са облицовани с фаянс. Салонът е облицован с дървена ламперия – стара. На втори етаж са разположение входно антре с коридор, хол, две спални, санитарен възел – баня с тоалетна, оборудван с мивка, моноблок, вана, смесителна и душбатерии, облицован с фаянс и теракот. Коридорът е облицован с дървени плоскости. Стени и тавани – измазани и боядисани. РЗП на сградата – 202 кв. м.  Гаражът представлява масивна пристройка с покрив от бетонна плоча, облицован с хидроизолационни, битумни плоскости.  Стопанската постройка представлява навес от дървена конструкция с керемиден ппокрив и оградни стени. Покривът се нуждае от ремонт.

Обявяване на купувач:

30.06.2021 14:30

N.b. Таксите след приключване на публичната продан за издаване на постановление за възлагане, местен данък, вписване, и въвод във владение в имота, са за сметка на купувача. Същите могат да варират в зависимост дали продажбата е облагаема с данък добавена стойност. За точния им размер се свържете допълнително с компетентния консултант.

За повече информация и консултация относно търга използвайте контактната форма или:

E-mail: office @ publicsales.bg

Телефон: +359 883 367 711

Местоположение на имота

Language